Berita best!

Skyping dengan Nurul Izzah subuh tadi. Dia adik beradik akan bermesyuarat kejap lagi dengan AI untuk persiapan lojistik podcasting. Jangan sampai tak jadi. Dah ramai tunggu ni!


Aluan Kelahiran weblog Anwar Ibrahim 3.0

Advertisements

7 Comments

  1. May 23, 2006 at 2:40 pm

    Oklah podcasting sulung. Tapi boleh improve lagi.

  2. adihamka said,

    May 24, 2006 at 12:00 am

    Pak Khalid,
    kenapa mp3 DSAI tak fully upload?
    tak sampai 20saat pun..
    duration seminit lebih..

  3. aqilfithri said,

    May 24, 2006 at 1:23 pm

    salaam,

    sedara Anwar, mengapa guna “thebest4malaysia”? bukankah sedara juga dikenali sebagai pejuang bahasa Melayu?

    Aqil
    http://www.ummahonline.com

  4. May 24, 2006 at 2:30 pm

    Aqil, janganlah rigid sangat. Alamat url saja. Isi Melayu. Sesekali bahasa jawa, hua yu, espanola, francais, arab, farsi, tamil akan dijadikan perencah dalam Melayu. Gajah bahasa sanskrit. Dosa dan pahala bahasa Pali. Syurga, neraka juga kosa importan. Saya akan perkenalkan bahasa Aflatun Ilahi. Semuanya akan dipersembahkan dalam satu gestalt laras bahasa Melayu tinggi yang kontemporari. Puas? Tetapi ini adalah weblog Anwar Ibrahim. Tanyalah soalan pada dia. Nak tanya soalan pada saya tanya dalam "khalidjaafar.org" atau "aficionado."

  5. aqilfithri said,

    May 24, 2006 at 2:41 pm

    takjub juga kalau AI yang jawab nanti…

  6. bukhariramli said,

    June 8, 2006 at 11:29 am

    bahasa diangkat daripada kalimah bhasa daripada bahasa sanskrit. nah. sekarang kau tak boleh sebut hattan bahasa melayu sendiri pun. tanpa meminjam kalimah asing. ahaks*
    http://bukhariramli.blogspot.com

    [nak komen kena log in. nasib aku ada akaun wp]

  7. hidayatsaifudin said,

    June 8, 2006 at 10:02 pm

    Buat semua viewers,
    web ini telah berpindah ke http://anwaribrahimblog.com..
    Sebarang pertanyaan buat DSAI, sila postkan di sana.
    Terima kasih..

  8. hidayatsaifudin said,

    June 15, 2006 at 11:59 pm

    andai ada masalah untuk membuat posting..
    sila emelkan ke thebest4malaysia@gmail.com.
    nantikan respon DSAI di http://anwaribrahimblog.com
    sekian,wassalam.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: